Због огромног интересовања још три пројекције новог филма Романа Поланског

Остварење „Оптужујем“, које је синоћ у 21 час отворило први бесплатни онлајн Филмски фестивал "Moj off", желело је да погледа више од 50.000 људи, због чега је mojoff.net био један од најпосећенијих сајтова у Србији.

Услед неочекивано велике посете и густине интернет протока, наступио је краткотрајни технички колапс на сајту, те одређени број посетилаца није могао да приступи премијери филма у тачно време.

Иако је квар убрзо отклоњен и филм је било могуће погледати до три часа ујутру са више омогућених онлајн фестивалских пројекција, у знак захвалности, али и извињења посетиоцима, због привремене недоступности филму, Оптужујем ће по одлуци организатора фестивала, бити репризиран у чак три нова термина.

Репризе новог остварења Романа Поланског заказане су за 2. април у 9 часова, затим 6. априла у исто време и 10. априла у 21. час.

Важна напомена за кориснике сајта mojoff.net

Услед велике посете и густине интернет протока, све фестивалске пројекције можете покренути било када у року од 30 мин од почетка филма. Ово ће важити за сваки филм на програму фестивала, који ће трајати до 10. априла. 

Фестивал "Moj off" заједнички је пројекат Комбанк дворане, Сине гранда, Вилин града и „МЦФ Мегаком филма“, настао уз подршку БеотелНет ИСП-а и Министарства културе и информисања Републике Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи