„Реална прича“ – проналажење унутрашње снаге уз смех и сузе

После успешног приказивања у биоскопима, домаће остварење „Реална прича“ ексклузивно стиже на Први програм РТС-а. Духовита и емотивна прича прати глумца Вељка Радисављевића, који има утисак да се цео свемир уротио против њега. Редитељски првенац Гордана Кичића биће приказан вечерас у 21.5.

Главни јунак Реалне приче је Вељко, коме не иде ни на послу, а ни у приватном животу. Филм је својеврсна посвета глумцима.

Ваш јунак је глумац, али да ли мислите да ће многи испред малих екрана у Вељковој, препознати своју судбину?

Сигурно да хоће. Сем тога што говоримо о Вељку који јесте глумац, он дели проблеме и дилеме савременог човека у савременом друштву – људи који имају 30, 35 година, који су доведени пред неке чудне изборе у животу, делом својим одлукама, али и објективним околностима.

Током тог путовања он мора да пронађе снагу у себи, преузме одговорност и постане бољи човек.

 

Реална прича је комбинација драме и комедије. Да ли ће бити више суза или смеха?

Нисам могао то на кашичицу да бирам. Хтео сам ту прилично тешку тему да испричам кроз један лак и духовит начин, који ће на крају заслужити један емотиван ударац.

Када је глумац редитељ, изгледа да постоји солидарност, па сте тако окупили оне најпопуларније. Нико вас није одбио?

Имао сам велику част и задовољство да све моје колеге здушно учествују у овом пројекту који је мени приватно пуно значио.

Веома сам узбуђен што ће филм након биоскопа бити приказан пред великим аудиторијумом РТС-а и да у овим чудним временима људима мало скрене пажњу са околности у којима се тренутно налазе.

Да се на неки начин забаве и да ми се нешто лепо, емотивно деси.

Ових дана је најважније поручити свима да остану код куће. Ви сте сада код куће?

У дому сам. Играмо се са децом, читамо књиге, гледамо филмове. Останите у вашим кућама, пробајте да забавите себе и укућане и чувајте се.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво