Биковић са Бајагом пева о Дарији

На Дан заљубљених глумац Милош Биковић и музичар Момчило Бајагић Бајага представљају музичко изненађење. Уочи премијере романтичне комедије „Хотел Београд“ објавили су песму „Дарија“ коју су заједнички извели управо њих двојица.

„Ова песма је направљена за филм Хотел Београд као знак захвалности нашој предивној глумици Дијани, која је својим талентом и вером у овај подухват учинила да Београд и Србија засијају новим сјајем под филмским рефлекторима“, објаснио је Милош Биковић.

Популарни глумац се посебно захвалио Бајаги речима „Одрастао сам уз твоје песме. Част ми је што сам са тобом, легендо, поделио ову мрву стваралаштва“.

Осим што ће заљубљене обрадовати весела песма, обрадоваће их и филм Хотел Београд у којем Милош Биковић игра главну улогу - веселог српског заводника који после низа перипетија, у које је упао, изненада у Београду среће своју руску љубав Дарију. 

У романтичној атмосфери њихова осећања поново се распламсавају, упркос сутуацији која није наклоњена њиховој љубави. Прелепу Дарију - Дашу игра млада руска глумица Дијана Пожарскаја.

Љубитељи ТВ серијала Кухиња и Хотел Елеон моћи ће да уживају у новим заплетима уиграног тандема из ових руских остварења.

Поред Биковића и Пожарскаје, у овом филмском остварењу је и велики број домаћих глумаца попут Јелисавете Теодосић, Миодрага Радоњића, Љубомира Бандовића, Срђана Жике Тодоровића, али и многих других.

Премијера филма Хотел Београд заказана је за 10. март у Београду, а карте су већ у продаји на благајни Центра „Сава“ и продајним местима „Тикетса“. Филм ће на редовном биоскопском репертоару бити од 12. марта.

број коментара 10 Пошаљи коментар
(понедељак, 17. феб 2020, 12:44) - Горан [нерегистровани]

Лепо!

Веома лепа песма. Улепшала ми је дан.

(понедељак, 17. феб 2020, 09:33) - anonymous [нерегистровани]

Кад музичар не верује у песму

Два врхунска уметника у стању су да на овај начин упропасте песму. Жалосно

(недеља, 16. феб 2020, 02:24) - Igor [нерегистровани]

Bravo.

Bravo Bajaga bravo Miloše!

(субота, 15. феб 2020, 15:11) - anonymous [нерегистровани]

Super pesma

Baš mi je ulepšala dan. Dobra muzika je čudo!
Hvala

(субота, 15. феб 2020, 13:25) - anonymous [нерегистровани]

Super

Fantasticna pesmica

(субота, 15. феб 2020, 01:29) - anonymous [нерегистровани]

divno

Slatka,vesela pesmica koja osvaja na prvo slusanje. Milos i Bajaga odlicni kao i uvek

(петак, 14. феб 2020, 20:14) - anonymous [нерегистровани]

Odlicna pesma...

...na Dan Svetog Trifuna!
Srecan vam dan zaljubljenih!

(петак, 14. феб 2020, 15:53) - Драган [нерегистровани]

фина

Фина весела песмица, Бајага из старих дна, изгледа да је и та комедија веома добра. Биковић сјајно представља Србију и усптавља културне везе Србије и Русије. Веома добар и успешан правац деловања у оквуру своје "јурисдикције"...

(петак, 14. феб 2020, 15:01) - Rada [нерегистровани]

simpatično

i veselo.

(петак, 14. феб 2020, 14:12) - anonymous [нерегистровани]

Zeeeev

Dosadno.