„Јужни ветар“ поново дува – сада као серија од десет епизода

После великог успеха филма, „Јужни ветар“ – поново дува. Екипа предвођена редитељем Милошем Аврамовићем у Словенији и Италији приводи крају снимање истоимене серије РТС-а. Емитовање је почетком наредне године.

Неочекиване заплете, анегдоте али и љубави и изазове по сценарију Милоша Аврамовића и Петра Михајловића донеће нам глумци међу којима су два Милоша – Биковић и Тимотијевић, Мики Манојловић, Александар Берчек, Миодраг Радоњић, Јована Стојиљковић.

Упознаћемо и нове јунаке. Оком камере сцене се бележе не само у Копру, већ и оближњим местима, у Словенији а помало и у Италији.

Копар је један од најзанимљивијих и најфилмичнијих градова које сам ја видео и посетио. Сад бар у нашем случају Копар ће глумити Напуљ. Стварно и изгледа тако, има те уличице“, рекао је глумац Миодраг Радоњић.

Рекло би се, да су криминал и мафија, распорострањени свуда у свету, па и на ветровитом Балкану и код нас, теме које привлаче гледаоце, а и за глумце изазов тумачење тих ликова.

„Могу да кажем да је ово први пут да учествујем у једној српској, словеначкој продукцији. Било је врло забавно, упознао сам врхунске професионалце. Одличан је пројекат и сигуран сам да ће бити успешан“, каже глумац Пасквалеа Еспозита.

Серије и филмови снимају се да разоноде, развеселе али и упозоре. Почетком 2020. на РТС-у, емитује се прва од десет епизода „Јужног ветра“.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(среда, 15. јан 2020, 08:01) - anonymous [нерегистровани]

ima

Biće drugi film u oktobru

(среда, 15. јан 2020, 05:25) - anonymous [нерегистровани]

Zelim odgovor

Daali posle 10 ima jos ili ne ?