„Луда народна ноћ“ стиже са великанима народне музике

Сваког петка од 22 сата, на Првом програму РТС-а, емитује се нови шоу програм „Луда народна ноћ“. Водитељски парови – Марија и Жарко, Милица и Бранко, предводе два супротстављена тима, који се током емисије надмећу у познавању музике, али и у певању, плесу и глуми.

Емисију је осмислио ауторски тим РТС-а и представља домаћу лиценцу. Овог петка, специјални гост емисије је Лепа Брена. 

„Мени није страно да водим неки програм, мада је ово други формат у односу на оно што сам раније радио. Могу рећи да уживам заиста. Музика, плес, забава, глума, има свега, тако да се осећам као код своје куће у Позоришту на Теразијама“, рекао је, гостујући у Јутарњем програму, Жарко Степанов.

„И даље је добра музика, и даље се заиста трудимо да то буде максимално забавно, глумачки део нам је одличан. Нови серијал је донео нову енергију“, додала је Марија Вељковић.

Главна новина је да ће се у Лудој народној ноћи слушати евергрин нумере народне музике.

„Сви певачи који долазе, младе наде, су стварно сјајни. Баш сам се пријатно изненадио. А специјални гости који долазе, то су великани народне музике, Лепа Лукић, Мирослав Илић, Лепа Брена... Верујем да ће људи уживати“, каже Степанов.

„На снимању које траје и десет сати урадимо прво део који јесте емисија, а на крају дође тај глумачки део, где ми заједно са својим тимовима на одређену задату песму, одрадимо сцену“, објаснила је Марија.

„Лако нам је, пошто имамо браћу Громилић који су задужени за кореографије, као део тима“, каже Степанов, говорећи о утисцима са снимања.

Учеснике и госте прати Народни оркестар РТС-а под управом Владе Пановића. 

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 18. окт 2019, 14:08) - anonymous [нерегистровани]

Tozovac i M I R J A N A!!!

Gde si Miro iz Banatskog Karadjordjeva