Ставра и Мика Армоника, од вечерас и у другој сезони серије „Пси лају ветар носи“

Прича о породици Ставрић, наставља се вечерас. Једанаест епизода друге сезоне серије „Пси лају ветар носи“, биће емитовано суботом на Првом програму РТС-а.

Добро познати колоритни ликови са друштвене маргине, враћају се на мали екран. Ново поглавље приче о породици Ставрић, креће далеко од београдског предграђа, у Италији, где Ставра и Мика Армоника траже нове идеје за пословне аранжмане. 

„Уз одличну фотографију, уз један занос целе екипе, снажну мотивацију да се направи корак даље у односу на прошли циклус, од елегичне, поетске комедије у чијем средишту су људи из предграђа, негде на половини серије, наша прича практично мења жанр“, рекао је Радош Бајић, глумац и сценариста.

Смех и разбрибрига су загарантовани, али и суочавање са важним, животним питањима.

„Ја сам се усудио да отворим једну од горућих тема наше садашњости. Да отворим питање које је прворазредно, национално питање опстанка нашег народа на Косову и Метохији. То ће верујем, бити велико изненађење и веома је велики ризик, али ја сам и у својим претходним серијама показивао склоност и мотивацију да мењам жанр својих серија“, додао је Бајић.

Добро познатим глумцима прикључила су се значајна имена глумачке сцене, али и нове наде. Режију потписује Јелена Бајић Јочић.

Нове епизоде серије Пси лају ветар носи емитоваће се сваке суботе на Првом програму РТС-а.

Број коментара 29

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво