Нови наставак „Војне академије“ почетком октобра у биоскопима широм Србије

Свечана премијера филма „Војна академија 5“, биће одржана 2. октобра у 20.30 сати у Центру „Сава“. Већ наредног дана филм ће почети са приказивањем у биоскопима широм земље и региона.

Ново филмско остварење доноси авантуре познатих јунака који пролазе кроз нове животне изазове. Од пословних, попут капетана Данијела Стошића, који покушава да се врати старој љубави - летењу, до животних, попут Роксанде и Васиљевића, који ће се борити за опстанак везе, али и Саше и Клисуре, који ће се борити за потомство.

У новом наставку пратићемо и авантуре младих потпоручника који се труде да преживе у дивљини, на обуци за специјалну јединицу, када ће на тест издржљивости доћи њихова пријатељства и љубавне везе.

На радост гледалаца, дружимо се поново са омиљеним глумцима. У главном улогама и у овом наставку су: Бојан Перић, Нина Јанковић, Јелисавета Орашанин Теодосић, Милош Тимотијевић, Славен Дошло, Андреа Ржаничанин, Ваја Дујовић, Анђела Јовановић, Вучић Перовић, Виктор Савић, Ђорђе Стојковић, Миодраг Драгићевић, Јован Јовановић, Давор Голубовић, Иван Михаиловић, Олга Одановић, Драгана Дабовић, а ту су и Танасије Узуновић, Бранка Пујић, Драган Петровић Пеле, Миодраг Мики Крстовић, Гордана Пауновић, Татјана Венчеловски и Дарко Томовић.

Режију потписује Дејан Зечевић, сценаристи су Жељко Хубач и Зорица Цвијетић, костимограф је Лана Павловић, сценограф Александар Цвијановић, а монтажер Александар Поповић.
Филм је снимљен у продукцији куће „Нира Про“, а за дистрибуцију је задужена кућа „Арт Виста“.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(четвртак, 05. сеп 2019, 08:28) - anonymous [нерегистровани]

5?

Ko ovo gleda?

(среда, 04. сеп 2019, 23:18) - Vidan Stankovic [нерегистровани]

Pozdrav

Veliki pozdrav za Slavena Došla.