Мајкл Б. Џордан нови Нео у наставку „Матрикса“?

Продуцентска компанија "Ворнер брос" режију новог дела научно-фантастичне франшизе „Матрикс“ поново ће поверити дуету Вачковски, пише Индепендент.

Амерички режисери, сценаристи и продуценти Лана (некада био Лари, а онда променио пол) и Лили (некада Енди) Вачковски поново ће бити део нoвог Матрикса.

Према наводима из извештаја, у улози Неа уместо Кијану Ривса појавиће се звезда Црног пантера, Мајкл. Б. Џордан.

Очекује се да сценариста филма буде Зак Пен (Невероватни Хулк), а снимање би требало да почне следеће године.

Још није познато да ли ће нови Матрикс бити класични наставак, спиноф или рибут (филм у коме се прича враћа на почетак).

Гласине су почеле да круже о новом Матриксу када се редитељу Џона Вика, Чаду Стахелском омакло да сестре Вачковски планирају четврти наставак популарне франшизе, мада је изјава касније оцењена као „претпоставка“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво