Почело снимање друге сезоне серије „Бисер Бојане“

У Улцињу је почело снимање другог серијала „Бисер Бојане“, редитеља Милана Караџића. Нових осам епизода, премијерно на програму РТС-а почетком јесени.

У веселој и разиграној атмосфери сцене за шанком на плажи пала је прва клапа наставка Бисера Бојане. Прва сезона освојила је публику која ишчекује нове догодовштине омиљених јунака.

„Може се очекивати још много жешће приче, са још много нових ликова, добре љубавне приче, добрих мелодрамских обрта, добре крими радње“, обећава редитељ Милан Караџић.

Екипу серије су посетили премијер Црне Горе, Душко Марковић и генерални директори оба национална сервиса који су подржали овај пројекат.

„Сви који праве серије праве криминалистичке, хајде да направимо нешто што је другачије и што људи могу да гледају са више опуштености и више релаксације“, сматра генерални директор РТС-а, Драган Бујошевић.

Генерални директор РТЦГ, Божидар Шкундрић, најављује да је њихов план да 27. новембра, на Дан радио-телевизије, када славе јубилеј, крену са емитовањем осам епизода ове серије.

У романтичној акционој комедији Бисер Бојане 2, уз познате ликове, појавиће се и неколико нових, као и бројни дебитанти из Црне Горе и Србије.

број коментара 0 Пошаљи коментар