„Јужни ветар“ наставља да дува – наставак и серија стижу 2020.

Након великог успеха филма „Јужни ветар“, почело је снимање његовог наставка, али и телевизијског серијала који реализују Радио-телевизија Србије и продукцијска кућа „Режим“. Тим поводом у Галерији РТС-а је одржана и конференција за медије.

У режији Милоша Аврамовића, популарни крими-трилер Јужни ветар, гледаћемо и као серијал који предводи глумачка екипа на челу са Милошем Биковићем, Миодрагом Радоњићем, Јованом Стојиљковић, Милошем Тимотијевићем и Драганом Бјелогрлићем.

„Било је изузетно тешко направити тај филм, посебно што овде не постоји традиција таквих филмова. Направили смо успешан филм који је гледан широм региона, филм је један од најгледанијих у Буграској. Један од страних ликова, биће их више, али један од њих је Пасквал Еспозито, један од босова у серији Гомора“, најавио је редитељ Милош Аврамовић.

„Надам да ћете видети један квалитативни скок у односу на први део, а сада смо после великог успеха првог дела имали прилике да се мало продукционо размашемо и да прича поприми мало веће размере, које више припадају том жанру“, објаснио је Милош Биковић.

Серија Јужни ветар снима се у Србији, Црној гори и Италији, а поред нових дестинација очекују нас и нове улоге. Неке од њих припале су Вуку Костићу и Миодрагу Драгичевићу. Главна женска улога биће присутна и у наставку, али овога пута уз развијену причу.

„Као и у филму ово је првенствено мушка прича и прати мушке ликове, а ја сам део живота главног мушког лика, тако да је важно да тај емотивни ток прати и даље серија и наставак филма. Наравно, ту је и нова улога иза главног лика јер постаје отац, а ја мајка, па ће се прича развити и у тим породичним улогама“, открива Јована Стојиљковић.

Филм је до сада гледало више од 900.000 људи широм региона, а наставак и серију очекујемо 2020. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара