Објављен трејлер за трећу сезону серије „Слушкињина прича“

У наставку „Слушкињине приче“, вишеструко награђиване дистопијске драме, гледаоци ће постати сведоци рађања покрета отпора према тоталитарном, мизогином режиму. Серијал ће дати одговоре и на многа питања која муче обожаваоце још од завршетка друге сезоне.

Под називом „Сведок рођења револуције“, прича серијала нас води у Гилеад, где се Џун (Елизабет Мос) вратила како би помогла покрету отпора, док покушава да спасе своју кћер Хану од одрастања у садистичкој ауторитативној држави. Њена друга ћерка Никол, стиже у Канаду.

У трејлеру се приказује Емили, која је побегла из Гилеада остављајући Џун. Емили је овог пута приказана као херој. Њој је након сцена бежања пред полицијским хеликоптерима, приређена добродошлица.

Друга сезона серије, настале према истоименом роману канадске књижевнице Маргарет Атвуд, критикована је због приказивања сцена мучења и садржаја квалификованих као порнографија, али и због тога што, према неким мишљењима, нема логичан завршетак.

Изгледа да је у трећој сезони смањен број сцена насиља, а да су се креатори серије фокусирали на емоционалне немире чланова растуће мреже бораца отпора и побуњеника против државе.

Прва епизода трећег серијала најављена је за 5. јун, у Сједињеним Америчким Државама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи