Стигао нови трејлер за филм „Алита: Борбени анђео“

Филм који заједно потписују Роберт Родригез и Џејмс Камерон свет са нестрпљењем ишчекује. У новом трејлеру за остварење „Алита: Борбени анђео“ поштоваоци двојице синеаста могу видети да публику 14. фебруара 2019. године очекује врхунска акција.

Базиран на серији стрипова Јукита Кишира, Алита: Борбени анђео је прича о киборгу по имену Алита која се буди у свету који не препознаје, без било каквих сећања на прошли живот.

Доктор Ајдо покушава да је заштити од њене мистериозне прошлости, док је са друге стране њен друг Хуго, који жели да јој помогне да врати успомене.

Када смртоносне и корумпиране силе које воде Гвоздени град нападну Алиту у жељи да је контролишу, она се бори и покушава да спасе своје пријатеље, породицу и свет у којем је одрасла.

Звезда франшизе Лавиринт Роза Салазар уз неколико специјалних ефеката постаје јунакиња крупних очију и невероватних моћи по имену Алита.

Редитељ Роберт Родригез, познат по филмовима Град греха, Десперадо, Од сумрака до свитања и Мачете, режира овај филм уз помоћ Џејмса Камерона који је направио чувеног Аватара.

број коментара 0 Пошаљи коментар