„Терминатор" на аукцији

Права на филмове о легендарном роботу из будућности ускоро ће бити „под чекићем". Компанија која поседује права на филмску франшизу „Терминатор" је банкротирала и спрема се да их прода на аукцији, која ће бити одржана почетком следеће године.

Компанија која поседује права на филмску франшизу „Терминатор" намерава да та права прода на аукцији, како би се извукла из банкротства.

„Халкион холдинг група" је 2007. године платила 25 милиона долара за ауторска права на филмове о легендарном роботу из будућности.

Купљена права укључују будуће приходе од приказивања филмова, продаје ди-ви-дијева и снимања телевизијских серија, али та компанија не поседује никаква или веома ограничена права на прва три филма.

„Халкион холдинг група" је у августу прогласила банкрот, а претходно је продуцирала последњи филм из серијала - „Терминатор: Спасење".

Сада се спремају да у јануару организују продају имовине и права која поседују, а највише очекују, наравно, од продаје „Терминатора".

Компанија се, иначе, припремала да сними и пети филм у серијалу, с обзиром на то да је четврти део на бископским благајнама широм света зарадио око 370 милиона долара. Нажалост, у међувремену су банкротирали.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво