Kијану Ривс као „поштењачина" у невољи

Комплетирана екипа филма „Henry's Crime". Уз Кијану Ривса, који игра главну улогу „поштењачине", неправедно оптужене за пљачку банке, глумиће и Џејмс Кан и Вера Фармига.

Џејмс Кан и Вера Фармига прикључили су се глумачкој екипи романтичне комедије „Henry's Crime", у којем ће главну улогу тумачити Кијану Ривс.

Филм ће режирати Малком Венвил, преноси дневник „Варајети".

Ривс ће у филму тумачити племенитог човека који бива погрешно оптужен за пљачку банке.

Снимање ће почети крајем године и одвијаће се у Њујорку.

Ривс је играо у филмовима „Матрикс", „Брзина", „Дар", „Ђавољи адвокат", „Мој приватни Ајдахо" и „Мали буда", док је Кан имао улоге у остварењима „Плавооки Мики", „Ликвидатор", „Сурови колосек", „Ухвати Смарта" и у серији „Лас Вегас".

Глумица Вера Фармига најпознатија је по остварењима „Двострука игра" и „Сироче", а филмски експерти прогнозирају да би могла бити номинована за Оскара ове године, за филм „Up In The Air", у којем игра поред Џорџа Клунија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи