Мистериозна „Кутија"

Хорор „Кутија" говори о младом брачном пару, који је у прилици да реши све финансијске проблеме. Али, остваривање њихових снова би изазвало смрт недужног човека...

Норма (Камерон Дијаз) и Артур Луис (Џејмс Марсден, најпознатији по улози суперхероја „Киклопа" из серијала „Екс мен") су брачни пар са финансијским проблемима, који једнога дана испред врата куће пронађе кутију.

Када је отворе, виде да је у њој само једно дугме.

Следећег јутра, у њиховој кући појављује се непознати и изобличени човек (Френк Ланђела), који им објасни какве последице изазива притискање дугмета у мистериозној кутији.

Ако притисну дугме, добиће милион долара.

Али, уколико то ураде, неко кога не познају умреће истог тренутка.

Тада се њих двоје налазе у моралној дилеми: да ли су спремни да до решења проблема и остваривања снова дођу поступком који ће изазвати нечију смрт?

Режисер овог хорора, чији је буџет износио око 30 милиона долара је Ричард Кели, познат по остварењу „Дони Дарко".

Филм је заснован на роману Ричарда Матисона „Дугме, дугме", на основу којег је касније снимљена и истоимена епизода „Зоне сумрака".

Премијера филма у САД је првобитно била планирана за 30. октобар, али је накнадно померена за 6. новембар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи