Пенелопе, Лајза, секс и град

Екипу другог дела филма "Секс и град" употпуниле су две оскаровке - шпанска глумица Пенелопе Круз и легенда Холивудa и Бродвеја Лајза Минели. Оповргнуте су првобитне информације да ће Пенелопе Круз глумити саму себе.

Шпанска глумица Пенелопе Круз појавиће се у наставку филма „Секс и град", пише магазин „Пипл".

Иако су се првобитно појавиле информације да ће Оскаром награђена глумица играти саму себе, „Пипл" се позива на изворе који тврде да ће Крузова тумачити улогу банкарке која „прави проблеме" главном лику, Кери Бредшоу.

Извештаји са локације на којој су снимане поједине сцене из филма, њујоршког хотела „Емпајер", наводе да је Пенелопин лик у једној сцени „опасно близу" Кериног мужа, господина Зверке.

Поред Крузове и стандардне глумачке екипе из серије и првог филма „Секс и град", у другом делу појавиће се још једна оскаровка, Лајза Минели.

Иако не прецизира какву улога игра чувена глумица и певачица, „Пипл" наводи да је по завршетку снимања својих сцена, Лајза Минели за екипу на сету отпевала џез стандард "Every Time I Say Goodbye".

„На сету је владала потпуна тишина. Да је игла пала, чуло би се... Био је то изузетно дирљив моменат", навео је извор „Пипла" из екипе која је била на сету.

„Секс и град 2" требало би да се појави у биоскопима наредног лета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво