Савршени очух са мрачном тајном

Дејвид Херис делује и понаша се као идеални породични човек. Једино Мајкл сумња да је његов нови очух заиста такав. Када почне да истражује Херисову прошлост, испливаће страшна тајна...

Мешавина хорора и трилера „Очух", режисера Нелсона Мекормика, римејк је истоименог филма из 1987. године, који је прославио глумца Терија О'Квина.

Прича почиње када се Мајкл (Пен Беџли) врати из војне школе и сазна да је његова мајка Сузан (Сила Ворд) у срећној љубави са човеком који се зове Дејвид Херис (Дилан Волш, познат по серији „Режи ме").

Скоро сви мисле да је Дејвид савршен супруг и отац, прави породични човек и домаћин, а једино Мајкл сумња да је он особа за коју се издаје.

Да би сазнао више информација о том човеку, помоћи ће му девојка Кели (Амбер Херд), његов биолошки отац Џеј (Џон Тени), као и пријатељи његове мајке (Пејџ Турко и Шери Стрингфилд).

Заједно, они мало-помало сазнају све више детаља о том мистериозном човеку, а најзначајније питање је да ли ће сазнати праву истину на време.

Филмови о тајанственом очуху су инспирисани истинитом причом о Џону Емилу Листу, који је 1971. године побио целу своју породицу, а затим побегао и са новим идентитетом засновао нови живот.

Када је снимљен први филм, Лист је још увек био у бегу.

Ипак, правда га је коначно сустигла, када је 1988. године ухапшен, после емитовања огласа у телевизијској емисији „Најтраженији амерички криминалци".

Тај податак је укључен у причу римејка.

Филм се у САД приказује од 16. октобра, док је премијера у Србији заказана за 10. децембар.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(субота, 17. окт 2009, 13:50) - anonymous [нерегистровани]

hooororrrr

mislim da je film bas super,ja obozavam horore i jedva cekam da ga pogledam