Ново лице старог хероја

Крис Пајн, који се прославио улогом капетана Кирка у најновијој верзији филма "Звездане стазе", могао би да буде следећи глумац који ће отелотворити Џека Рајана, јунака серије романа Тома Кленсија. До сада су Рајана глумили Алек Болдвин, Харисон Форд и Бен Афлек.

Џек Рајан, јунак више романа Тома Кленсија и четири до сада снимљена филма, могао би ускоро да добије ново лице.

После Алека Болдвина, Харисона Форда и Бена Афлека, агента ЦИА могао би да глуми Крис Пајн, који је ове године тумачио улогу капетана Кирка у светском хиту „Звездане стазе".

Дневник „Варајети" објавио је да продуценти преговарају са младим глумцем, али се не прецизира који од Кленсијевих романа би могао да буде екранизован.

Први у низу филмова, снимљених према Кленсијевим романима, из серије чији је главни јунак Џек Рајан, био је „Лов на Црвени октобар", у којем је главну улогу тумачио Алек Болдвин.

Следећи је био „Патриотске игре" у којем је, као и у наредном, „Јасна и присутна опасност", Рајана глумио Харисон Форд.

Последњи до сада снимљени филм из серијала, „Сви наши страхови", у биоскопима је био још 2002. године, а Кленсијевог јунака тумачио је Бен Афлек.

Колико је улога Џека Рајана привлачна глумцима, говоре и гласине да је Џорџ Клуни лично био заинтересован.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво