Читај ми!

Нове „Комшије“ стижу крајем октобра на РТС

У току је снимање нове телевизијске серије „Комшије“, коју ће гледаоци РТС-а од 25. октобра моћи да прате недељом после Дневника у 19.30.

Савремена урбана прича у руралном месту Комшије настала је као плод искуства и нове енергије. По идеји редитеља Милана Караџића, Мила Машовић је написала забавну студију о људским карактерима.

А какви они могу бити најбоље се види када се сударе градски и сеоски менталитет и припадници различитих генерација.

„Серија је комедија која у себи има атмосферу ситкома, али има и нешто и од саге, значи претапају се епизоде у епизоду“, каже редитељ Милан Караџић.

Да ли ће главним јунацима – уметничком брачном пару Здравковић из Београда – питомо место покрај реке донети мир?

„Машан и његова ћерка Анђелија су комшије које ће искомпликовати живот комшијама Здравковићима“, објашњава глумац Милутин Мима Караџић.

„Нама комшије праве перипетије, они су стални извор искушења, невоља, изазова и неких ненадано лепих ситуација“, додаје глумица Милица Михаиловић.

„Мој лик открива и неке нове односе, неку искреност, неку топлину, неку директност, мањак конвенција које је открио у граду“, каже глумац Небојша Илић.

„Не постоји екипа као што је ова с којом смо ми толико брзо направили договор, то је потпуно невероватно. То је екипа Драгана Ђурковића 'Про вижн', с њим смо у најкраћем могућем року направили договор и постигли смо цену која је несхватљиво ниска за наше услове“, истиче генерални директор РТС-а Драган Бујошевић.

Серија Комшије имаће укупно 25 епизода. Првих 12 гледаоци РТС-а погледаће до јануара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара