Будућност у знаку зомбија

Нова комедија "Добродошли у Зомбиленд" говори о постапокалиптичном свету, где влада зараза која претвара људе у зомбије. Глуме Џеси Ајзенберг, Вуди Харелсон, Ема Стоун, Ебигејл Бреслин и Бил Мареј. Премијера у Србији 3. новембра.

"Добродошли у Зомбиленд", постапокалитична комедија о зомбијима, прво је остварење редитеља Рубена Флајшера, за које су сценарио написали Рет Рис и Пол Верник.

Џеси Ајзенберг тумачи главну улогу Колумбуса, циничног човека, некадашњег становника државе Охајо.

Колумбус је "суперштребер", са листом опсесивно-компулзивних правила којих се увек придржава.

Управо та правила су му помогла да преживи "епидемију зомбија", која је "покосила" читав свет.

Да би преживео у новим околностима, приморан је да се удружи са Талахасијем (Вуди Харелсон), усамљеником који тамани зомбије и којем је једини животни циљ да се докопа слаткиша, који му стално измичу.

Њима двојици се придружују Вичита (Ема Стоун) и Литл Рок (Ебигејл Бреслин), две блиске и веома неповерљиве сестре.

Необична дружина заједно путује у "Пацифички Плејленд", забавни парк на југу Калифорније, јер је то, судећи према глаинама, једино место где нема зомбија.

Пут за Калифорнију је (наравно) пун авантура које, пре свега, подразумевају нападе зомбија, али и сусрете са неким врло "егзотичним" ликовима.

Тако су у једној наизглед празној луксузној вили на Беверли Хилсу набасали на њеног вирусом заражениг власника, којег глуми Бил Мареј.

Његову глуму у овој епизодној улози су похвалили многи критичари, који сматрају да је ово можда и најсмешнији део филма.

Филм ће од 3. октобра бити на репертоару америчких биоскопа.

У Србији ће "Добродошли у Зомбиленд" бити премијерно приказан месец дана касније, 3. новембра, у склопу "Синеманије".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи