"Село гори ... и тако" од 26. октобра

Јунаци серије "Село гори, а баба се чешља" од 26. октобра и на великом платну. Тема филма "Село гори...и тако" је, како наводе продуценти, "борба једне мајке и једне породице против опаке болести данашњице - карцинома".

Филм "Село гори ... и тако", произашао из трећег циклуса ТВ серије "Село гори а баба се чешља", биће 26. октобра премијерно приказан у Сава центру у Београду.

У средишту приче је "борба једне мајке и једне породице против опаке болести данашњице - карцинома", а циљ филма је "буђење свести и одговорности према сопственом здрављу код људи како у градским, а посебно сеоским срединама", саопштила је продукцијска кућа "Контраст студио".

Филм "Село гори ...и тако" је произведен у копродукцији РТС-а и Контраст Студија, под покровитељством Министарства здравља Србије, а у оквиру кампање "Србија против рака".

Настанак филма је такође "одговор на огроман одјек који је ова тема, третирана у најпопуларнијој српској серији, остварила у јавности", наводи се у саопштењу.

Филм је режирао Радош Бајић према сопственом сценарију.

Бајић игра и главну улогу, а поред њега се појављују Љиљана Стјепановић, Милорад Мандић, Олга Одановић, Ненад Окановић, Недељко Бајић, Нада Блам, Драган Николић, Мирко Бабић, Гоца Тржан, Мето Јовановски, Младен Нелевић и други.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(уторак, 29. сеп 2009, 00:30) - SOFIJA I ANDJELINA [нерегистровани]

Statistkinja

Nove epizode pocinju od nove godine,tj prva epizoda je uoci nove godine,proverena informacija.

(понедељак, 28. сеп 2009, 23:03) - anonymous [нерегистровани]

kad ce vise ne mogu da cekam

pozdrav

(понедељак, 28. сеп 2009, 20:32) - Mostar [нерегистровани]

ranko

Mislim da ce novi serijal da pocne oko naseg Bozica u Januaru. Bar sam tako procitala na internetu. Ako grijesim neka me neko ispravi.
Pozdrav.

(понедељак, 28. сеп 2009, 19:25) - anonymous [нерегистровани]

ranko

kada ce biti nove serije dali zna neko