Програм "Синеманије"

Овогодишња "Синеманија" биће одржана од 29. октобра до 5. новембра у Сава центру у Београду и од 30. октобра до 6. новембра у хали Спенс у Новом Саду. Први на програму биће "Michael Jackson: This Is It", а укупно ће бити приказана 24 филма.

Традиционална смотра светских филмских хитова "Синеманија" биће одржана од 29. октобра до 5. новембра у Сава центру у Београду, а на репертоару ће, између осталог, бити документарац Кенија Ортеге "Michael Jackson: This Is It", о преминулом краљу поп музике.

"Лореал Париз Синеманија", почеће дан касније и у хали Спенс у Новом Саду, наводи се у програму који је медијима доставила дистрибутерска кућа "Так".

Филм "Michael Jackson: This Is It" биће на програму првог дана "Синеманије", у термину од 17 сати, а потом ће, у термину од 19.30 бити приказан нови филм Педра Алмодовара "Прекинути загрљаји".

Последњи филм на програму 29. октобра биће научнофантастични филм "Сурогати" у режији Џонатана Мостоуа с Брусом Вилисом у главној улози.

У петак, 30. октобра на репертоару су "Борба бендова" Тода Графа, "Битка код Црвене стене" Џона Вуа и "Пандорум" Кристијана Алварта.

Следећег дана, у суботу, биће приказана "Слава" Кевина Танчероуна, "Доушник!" Стивена Содерберга и "Тријажа" Даниса Тановића.

У недељу, 1. новембра, на програму су филмови "А кад брак није лак" Питера Билингслија, "Бариа: Капија ветрова" Ђузепеа Торнатореа и "Gamer" Марка Невелдина и Брајана Тејлора.

Понедељак, 2. новембар, доноси филмове "Push" Пола Мегајгана, "Моја велика грчка авантура" Доналда Петрија и "Опасна Џенифер" Керин Кусаме.

Дан касније на програму су "Добродошли у Зомбиленд" Рубена Флајшера, "Неочекивана љубав" Брендона Кемпа и "У измаглици" Бертрана Тавернијеа.

У среду, 4. новембра биће приказна остварења "Градско острво" Ремона де Фелитеа, "Џули и Џулија" Норе Ефрон и "Грофица" Џули Делпи.

Последњег дана манифестације, 5. новембра, посетиоце очекују филмови "Изван сваке сумње" Питера Хајмса, "Капитализам: Љубавна прича" Мајкла Мура и "Други човек" Ричарда Ејра.

Премијерни програм "Синеманије" у Сава центру одвијаће се у великој сали, док ће репризни програм бити приказиван и у великој и у малој.

Карте за премијерни програм у терминима од 17.30 и 22 сата коштају 250 динара, а оне за премијере у 19.30 коштају 300 динара. За репризе, цена улазнице је 150 динара.

Карте ће моћи да се купе на благајни Сава центру и биоскопа "Таквуд", као и преко Тикетлајна, Билет сервиса и на продајним местима ланаца књижара ИПС.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво