„Чекај ме, ја сигурно нећу доћи" у Каиру

Међународни филмски фестивал у Каиру нова је прилика да се филм „Чекај ме, ја сигурно нећу доћи" редитеља Мирослава Момчиловића представи иностраној публици.

Награђивани филм Мирослава Момчиловића „Чекај ме, ја сигурно нећу доћи", са Мирјаном Карановић и Горданом Кичићем у главним улогама, учествоваће на Међународном филмском фестивалу у Каиру, који ће бити одржан од 10. до 20. новембра.

Како су саопштили продуценти филма и промотерска кућа "Мегаком", у питању је еминентни филмски фестивал А категорије, најстарији и најважнији на Средњем Истоку, који се ове јесени одржава 33. пут.

Момчиловићево прво остварење "Седам и по" у Србији је видело више од 60.000 гледалаца, приказан је на бројним домаћим и међународним фестивалима и освојио више награда.

"Чекај ме, ја сигурно нећу доћи" такође је добио бројне награде на домаћим фестивалима, а у редовној биоскопској дистрибуцији биће од 15. октобра.

Драм у којој се у осталим улогама појављују и Милица Михајловић, Милош Самолов, Вања Ејдус, Бранислав Трифуновић и Петар Божовић траје 91 минут.

број коментара 0 Пошаљи коментар