Зечевић од октобра снима „Непријатеља"

Редитељ Дејан Зечевић 11. октобра почиње снимање свог новог филма, "Непријатељ", на локацијама у Републици Српској и у Београду. Филм говори о инжењерском воду који, после рата у БиХ, чисти терен од мина које је сам постављао.

Снимање новог филма Дејана Зечевића „Непријатељ", по сценарију Ђорђа Милосављевића, почиње 11. октобра, саопштила је продуцентска кућа "Биберче".

Филм, по сценарију Ђорђе Милосављевић, биће сниман на локацијама у Приједору, Бањалуци и Мркоњић Граду у Републици Српској, а потом и у Београду.

Главне улоге тумачиће Вук Костић, Славко Штимац, Љубомир Бандовић, Тихомир Станић, Александар Стојковић...

"Непријатељ" је прича о малом инжењерском воду, који је дочекао Дејтонски мир у планинама, недалеко од рушевина у борби уништене фабрике, са дужношћу да обезбеђују новонасталу линију разграничења, у присуству посматрача мировних снага ИФОР-а.

Вод мора да очисти терен од мина, које је током рата и сам постављао.

Припадници ове јединице у рушевинама фабрике налазе зазидани подрум, и у њему човека, који мирно седи за столом, поред пепељаре пуне опушака - као да их је ту и чекао.

Дејану Зечевићу, аутору филмова као што су "Четврти човек", "ТТ синдром" и "Дечак из Јунковца", "Непријатељ" ће бити шесто дугометражно остварење.

број коментара 0 Пошаљи коментар