Читај ми!

„Штрумпфови 2“ од данас у биоскопима

Гаргамел опет прави смицалице малом плавом народу који живи у печуркама. Помажу му Кварнићи, али и Штрумпфови имају помоћ – старе пријатеље Патрика и Грејс. „Штрумпфови 2“ од данас су на репертоарима домаћих биоскопа.

Анимирано-играно остварење Штрумпфови 2 од данас је на редовном репертоару домаћих биоскопа.

У новој штрупфастичној авантури зли чаробњак Гаргамел ствара неколико копија Штрумпфова и назива их Кварнићи. Најљући непријатељ плавог народа који живи у печуркама нада се да ће му копије помоћи у његовим смицалицама.

Али кад открије да му само они прави могу дати оно што он жели и да само Штрумпфетина тајна чаролија може претворити Кварниће у Штрумпфове, Гаргамел је киднапује и одводи у Париз, где га милиони обожавалаца дочекују као највећег чаробњака на свету.

Нема места које Гаргамел неће истражити на свом походу. Све зависи од Великог Штрумпфа, Трапе, и остатка екипе, када се врате у наш свет и када се поново удруже са људима – Патриком и Грејс.

Као и први део из 2011. године, и Штрумпфови 2 синхронизовани су на српски језик.

Гласове у филму позајмили су Драган Вујић Вујке, Слободан Бода Нинковић, Мина Лазаревић, Милан Антонић, Милан Тубић, Марко Марковић, Слободан Стефановић, Јадранка Бугарски, Светлана Сека Алексић, Слободан Павелкић, Никола Булатовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво