Читај ми!

Крудс: Како су настале ципеле

Синхронизовани инсерт из нове забавне три-де авантуре „Крудс“, само на РТС-у, показаће вам „како су праисторијски људи заправо почели да носе ципеле“.

Прича о откаченој породици Крудс, смештена у свет који подсећа на праисторијску планету Земљу, наћи ће се у биоскопима претпремијерно од 16. марта.

Живот Крудса је спокојан све до тренутка када континенти почну да се померају, након чега се њихов свет мења из корена. Присиљена да изађе из своје безбедне пећине, породица мора да крене на узбудљиво, али застрашујуће путовање.

Гласове овој породици позајмили су глумци различитих генерација. Ивана Поповић је неустрашива тинејџерка Ип, која жели да ссе отисне даље од граница познатог света.

Драган Вујић је њен отац, тврдоглави Граг, који мисли да „све што је непознато треба избегавати".

Марко Јанкетић позајмљује глас Гају, Ипиној симпатији, који ће Крудсима помоћи да савладају страхове и упуте се у нове авантуре.

Баби Грени са необичним смислом за хумор и још необичнијим способностима за преживљавање, глас даје Ђурђија Цветић. Мајку Крудс игра Весна Паштровић, док млађег брата у овој необичној породици игра Стеван Пиале.

Крудс 3D је дело ауторске екипе која је снимила биоскопске хитове Мадагаскар и Како да дресирате свога змаја.

број коментара 0 Пошаљи коментар