Читај ми!

Савршен спој природе и луксуза - доживите Копаоник и лето са пет звездица

Да природа и луксуз иду руку под руку и да вам је за потпуни „ресет” потребно само неколико дана, још једном нам је на делу показао предивни Kопаоник и његови ексклузивни хотели. Осетите и ви окрепљујући ефекат ове планине, кроз ваздух, мирисе, укусе и атмосферу три најбоља хотела на дестинацији.

Савршен спој природе и луксуза - доживите Копаоник и лето са пет звездица Савршен спој природе и луксуза - доживите Копаоник и лето са пет звездица

Друго име за луксуз и несумњиво један од симбола Kопаоника јесу његови ексклузивни хотели Grand Kopaonik, Viceroy Kopaonik Srbija и Gorski Hotel & Spa

У јединственом путовању и авантури названој „Луксузни додир природе", протеклог викенда приредили су медијима и својим верним гостима искуство за памћење. 

Зналачки су ускладили узбудљиве активности на отвореном и тренутке чистог опуштања у луксузним спа садржајима, зачинивши све то чаролијом укуса која настаје када се укрсте палице три најмоћнија шефа копаоничких кухиња.

Гламурозном понудом и првокласном услугом, три најпознатија хотела испратили су сваку потребу својих гостију и пружили им одмор пун живота.

Авантуре вредне памћења

Kопаоник је место великих открића, хуб за истраживање и авантуру - и право место да пронађете додатну енергију.

Упознајте Митску планину - највећи природни гребен у овом делу Европе, истражите водопаде, шуме, речице, пешачке стазе, резервате природе, аутентична планинска села, археолошки локалитете.

Попут гостију на узбудљивом путовању протеклог викенда, доживите и ви авантуру на точковима. На крилима адреналина, савладајте све препреке до неке од фантастичних локација које планина крије у својим недрима.

Изаберите своје превозно средство - квад, електрични бицикл, сафари возило или се једноставно ослоните на сопствене ноге - све остало препустите природи и својим искусним домаћинима.

За додатну магију и претварање копаоничких излетишта у хедонистичка искуства, Grand Kopaonik, Viceroy Kopaonik Srbija и Gorski Hotel & Spa ће за вас организовати пикник у природи, дан пун активности, посету резервату европског јелена, обезбедити најбоље водиче који знају сваку тајну Kопаоника и побринути се да вам је сваки детаљ на дохват руке. 

Избор овог викенда било је излетиште Барска река због разноликости и богатства вегетације и животињског света. На списак свог планинског летњег искуства, ставићете foraging - брање печурака, лековитог биља и боровница, потрагу за тартуфима и вргањима, јогу у природи, уживаћете у јахању коња кроз бујне зелене крајолике, уживати у вожњи жичаром и гондолом, забавити се на породичном турниру у стреличарству, одважити се да испробате алпинизам, зип лајн, летње скијање и још много тога, док ће ваши клинци уживати у одлично конципираним дневним истраживачким камповима у природи.

Бег у свет чистог задовољства

Grand Kopaonik, Viceroy Kopaonik Srbija и Gorski Hotel & Spa су беспрекорном организацијом активности и врхунским гостопримством освојили своје госте, а потом им разведрили мисли и обновили енергију снагом природе и луксузних спа-садржаја.

Отворени базени у окружењу које мирише на четинаре, идеалне температуре за излежавање на планинском сунцу, јединствени садржаји који доносе мир и опуштање, на изглед слични, али сваки посебан на свој начин. Ether Spa у хотелу Grand Kopaonik доноси право богатство садржаја и користи најбоље од природе - јединствене спа ритуале и учинковите ароматерапијске третмане.

Луксузни спа центар хотела Viceroy пружа холистичка wеллнесс искуства и драгоцене тренутке опуштања у пријатној, инспиративној и интимној атмосфери током целе године.

Spa & wellness центар хотела Gorski на Kопаонику је извор животне енергије, где можете уживати и у ексклузивним премијум третманима и масажама за тело, као свежем планинском ваздуху на балдахинима уз ваш омиљени коктел на отвореном базену.

Три ресторана у светском гастро-водичу

Уживање у елегантним јелима и синергији заводљивих укуса, синоним су за гастрономску понуду хотела Grand Kopaonik, Viceroy Kopaonik Srbija и Gorski Hotel & Spa. Савршеним спојем сезонских, домаћих и интернационалних јела, локалних сировина и модерне интернационале кухиње, померили су границе доброг укуса и донели нови дух у препознатљив планински амбијент.

Свеже боровнице, купине, малине, вргањи и многе друге шумске делиције наћи ће се на вашим тањирима у једном од три изванредна ресторана - Garden Gastro Bar, La Pista и Peroko (једини ресторан азијске кухиње на планини), који је своје место добили у једном од најпрестижнијих гастрономских водича на свету - Gault & Millay

Постављајући лествицу угођаја високо, GrandViceroy и Gorski искусно су ускладили узбудљиве активности на отвореном, смела гастрономска искуства и тренутака чистог опуштања у спа садржајима и још једном су потврдили да је Kопаоник лични рај на планини, од којег вас дели само једно - жеља за бегом у природу и животом на врху.

Зато доживите и ви своје лето са 5 звездица, откријте предности планинског одмора на само неколико сати од кућног прага.

Било да је ваш избор Grand Kopaonik који деценијама важи за један од најбољих српских хотела и симбол Kопаоника или је то пак Viceroy Kopaonik Srbija - први луксузни хотел групе Viceroy Hotels & Resorts у Европи или јединствено упаковани Gorski Hotel & Spa - очекује вас искуство за памћење! 

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво