Читај ми!

У хладу оморике овог лета те чека неограничени интернет

Поред сунчаних дана и доброг расположења, лето нам доноси и више енергије за кретање, дружење и путовање. А на одмору мораш да платиш за лежаљку, сунцобран, неки коктел у хладу оморике, али не и додатне гигабајте интернета, јер је у току МТС летња кампања која те прати на свим узбудљивим авантурама.

Било да уживаш у хладу оморике или уз звуке таласа, МТС ти пружа прилику да оствариш додатних 100 ГБ или неограничени интернет, у зависности од изабране тарифе, и увек будеш онлајн.

Изузетне погодности летње кампање, доступне новим као и постојећим постпејд корисницима, остварују се закључењем новог или обнављањем постојећег уговора на 24 месеца уз одабир неке од Оморика тарифа.

Уз избор тарифе Оморика 1 добијаш додатних 100 ГБ на постојећи интернет саобраћај из пакета, сваког месеца током првих шест месеци уговорне обавезе.

Закључењем уговора и избором тарифе Оморика 2, добићеш додатних 100 ГБ на постојећи ДАТА саобраћај из пакета, сваког месеца током првих 12 месеци уговорне обавезе. Уколико одабереш тарифу Оморика 3, на располагању ти је неограничен интернет саобраћај, сваког месеца током првих годину дана уговорне обавезе.

Погодности оствари до 31. августа у МТС пословницама, позивањем броја 0800/100-100 или на сајту mts.rs.

број коментара 0 Пошаљи коментар