Читај ми!

Син "Ловца на крокодиле", за длаку избегао напад крокодила у зооврту у Аустралији

Роберт Кларенс Ирвин има склоност ка опасностима, као и његов покојни отац Стив Ирвин. Тако је у зооврту у Аустралији, био приморан да побегне, пошто је крокодил, кога је хранио, јурнуо према њему.

Стив Ирвин био је познат широм света по начину на који се опходио са дивљим животињама, посебно крокодилима. Из тог разлога је добио надимак „Ловац на крокодиле".

Иначе, Стив Ирвин, преминуо је 2006.године, када га је пробола ража.

Од његове смрти, његова породица на разне начине одаје почаст његовом наслеђу. Роберт Кларенс Ирвин је кренуо стопама свог оца, постао је вешт у дружењу са крокодилима.

Роберт Ирвин био је приморан да побегне из ограђеног простора пошто је огроман крокодил насрнуо на њега у зоолошком врту Аустралије.

На снимку, који је подељен по друштвеним мрежама, види се како Роберт тражи од чувара зоолошког врта да нешто ураде, пошто га је крокодил по имену Каспер напао.

Иначе видео снимак настао је када је Роберт одлучио да провери да ли је крокодил Каспер задовољан у новом станишту зооврта у Квинсленду.

Крокодил тежак 350 кг потпуно је игнорисао храну коју му је Роберт понудио и појурио је ка њему.На снимку се види како је Роберт за длаку побегао од чељусти крокодила.

Иначе, Каспер је леуцистични крокодил, има смањен тамни пигмент коже, веома је агресиван, а такви крокодили у природној средини, ретко могу да преживе. У зооврту је смештен са женком Венди, која има исти проблем са пигментацијом коже.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво