Наг мушкарац јури дивљу свињу која му је украла лаптоп

Сусрети са дивљом свињом нису реткост у Немачкој. Неименовани мушкарац сунчао се на језеру западно од Берлина, када је вепар, који је чест у престоници Немачке, „украо“ кесу нудисти и натерао га да трчи за њом пред десетинама посетилаца.

Постоји неколико плажа и језера широм Немачке које људима омогућавају да пливају или се сунчају без одеће као део културе тела.

На берлинском излетишту за нудисте дошло је до инцидента, када су дивља свиња и два младунца украла пластичну кесу у којој се налазио лаптоп једног од посетилаца излетишта.

Човек коме су дивље свиње отеле кесу са лаптопом потрчао је за њима, а на излетишту је било двадесетак посетилаца, који су посматрали човека који је успео да „отме“ своје ствари.

Сусрети са дивљом свињом нису реткост у Немачкој. Прошле године европска статистичка агенција „Еуростат“ саопштила је да у ЕУ има око 150 милиона дивљих свиња, а 40 одсто њих може да се нађе у Шпанији и Немачкој.

У јануару 2019. године Данска је чак започела подизање зида од 70 километара дуж своје границе са Немачком у покушају да спречи дивље свиње да прелазе границу.

На фотографијама које су се појавиле на друштвеним мрежама, види се наг мушкарац средњих година који трчи за дивљим свињама.

То није први пут да животиње краду ствари од људи. У Берлину је откривена лисица која је крала људима ципеле и папуче које су остављали у баштама.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво