На плажи у Мексику крокодили, а у Аргентинској луци фоке

После неколико деценија, на плаже Мексика изашли су крокодили, јер су се људи повукли због епидемије коронавируса.

„Када људи нема више, крокодилима се добро пише”, преносе мексички и амерички медији. Једна од популарних дестинација за екотуризам је лагуна на плажи Вентанила, сада врви од крокодила који се више не крију, јер људи на плажи нема.

Крокодили су једно време били угрожена врста због лова и незаконите трговине. Примерци који живе у сланој води имају животни век и до 70 година. Они расту читавог живота, па могу достићи дужину до седам метара.

Мексички крокодили мањи су од осталих, могу да порасту до четири метра.
По изгледу слични су америчком и кубанском крокодилу, али су тамнији од њих.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(субота, 18. апр 2020, 09:49) - anonymous [нерегистровани]

Da zavrsim

Amen

(петак, 17. апр 2020, 23:29) - anonymous [нерегистровани]

Оде маст у пропаст!

Природа се руга људима.
Колико је само векова времена и труда потршио човек, да би створио бескрајно мноштвво непотребности које му сада ничему не користе. Улицама градова шетају срећна бића која се ни због чега не малтретирају у животу, а живе исто, па и дуже од човека. И срећније, јер не знају за никакву врсту дискриминације и експлоатације, акумулације материјалних глупости и стресног расипања дана живота свог.
Лепо каже у Библији у Књизи Проповедника: "Све је то само сујета, мука духа људскога и ништа више од тога."
Све је ово сасвим сликовито описано у Библији али је такође речено да људски род неће поверовати у Откровење Јованово - до последњег трена!
Али зато "Благо онима који поверују (пре последњег трена)." ... Јер Бог ће све ново створити, ново Небо, нову Земљу, без злобе, без узалудних мука, без болести и несрећа. Ко поверује и не поколеба се - живеће нови живот.