Како Теслини патенти хармонизују дух и тело и спречавају раст бактерија

На данашњи дан 1856. године рођен је Никола Тесла, научник који је својим открићима променио свет. Његов сан је био да човечанству обезбеди неисцрпни извор енергије. Осим тога, значајни су његови патенти за медицинске апарате.

Теслино име везује се за проналаске наизменичне струје, бежичне комуникације, соларне енергије, дрона, сателита, вештачке муње и земљотреса, гравитационих зидова.

Кажу да све велике ствари праве велики људи. Захваљујући Николи Тесли читава планета сија.

Његови доприноси у науци су велики а један од њих је и у медицини. Јубиларни десети по реду Дан Николе Тесле данас се обележава у канадском граду Нијагари, на 164. годишњицу Теслиног рођења.

„Он има патенте за медицинске апарате из 1901. и 1903. године који високофреквентним струјама продиру у ткива. Његове струје имају таква поља која продиру дубоко у ткива и спречавају митозу бактерија, деобу бактеријску, тако да директно делују на прехладе и друге инфекције", рекао је проф. др Велимир Абрамовић.

Тесла је био прецизан и пендантан у својим изумима али исто тако је био педантан и у свом начину живота.

„Он је сам о себи водио много рачуна. Никада није имао прекомерну тежину, свакодневно је вежбао, а ја мислим да је најважније што је имао један дух који је хармонизовао његово тело јер кад имате поремећај на душевном плану, он се соматизује и изазива дисфункције органа", додао је др Абрамовић.

Тесла је својим радом постао неисцрпна инспирација да и други иноватори крену путем стваралачког рада у области науке и технике.

"Тесла генератор је један посебан апарат који представља умањену копију оног чувеног Теслиног из Колорадо Спрингса. Самим тим, он представља један од хармоника резонантних, наше земље на којој живимо, и креира вибрације које су изузетно повољне за наш организам. Тај уређај, креирајући тродимензионално стојеће скаларно поље, односно таласе, генерише једну вибрацију која је врло блиска биоенергетским структурама свих живих организама па и нашег тела, и на тај начин хармонизујуће амбијентално поље у којем ми живимо, и енергетско поље нашег тела, хармонизује енергетске нивое и доприноси очувању и побољшању људског здравља", каже иноватор Горан Марјановић.

Никола Тесла је цео свој живот посветио раду и науци , а поруку коју је оставио изумима будућим генерацијама је да не морају бити бољи од других већ најбољи што могу бити они сами.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво