Теслине мистерије на виртуелном програму САД

Током епидемије коронавируса, када се становништву препоручује да остане код куће, Научни центар „Тесла” са Лонг Ајленда ће људима широм света и поштоваоцима Теслиног дела понудити богат виртуални програм и омогућити им да открију највеће мистерије те Теслине последње лабораторије - Ворденклиф.

Како истиче директор Теслиног научног центра, Марк Алеси, лабораторија за Теслине "следбенике" свих узраста приредила је подкаст "Tesla Unvired".  У првој епизоди је прича о мистеризним тунелима - да ли их је Тесла изградио испод Ворденклиф лабораторије, зашто и да ли они постоје.

Сви заинтересовани ће моћи да учествују и у великој дебати у којој ће са Алесијем разговати и аутор бестселера Чаробњак: Живот и Време Николе Тесле, универзитетски професор Марк Сајфер који је цео живот посветио делу и животу великог научника о чијем раду је одбранио и докторат.

Чаробњак је најпотпунија биографија Николе Тесле, која садржи детаљне појединости из његовог живота, па тако и оне познате тек малом броју његових најближих пријатеља и сарадника. Тesla Steam ће омогићити и најмлађима да се упознају са делом једног од највећих светских умова.

Поштоваоцима Теслиног дела, али и глобалној заједници, у времену када је свима препоручено да остају код куће, на располагању ће, како Алеси наводи, бити и виртуелни ресурси Центра, помоћу којих ће открити и бројне интерактивне програме, 3Д експонате и излете.

У наредних неколико недеља, сви садржаји које центар нуди доступни су на www.teslasciencecenter.org, и бесплатни су.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи