Креативни зимски распуст

Да је учење перманентан процес одавно смо усвојили. Сваког дана научимо по нешто, па ни предстојећи зимски распуст, неће бити изузетак.

Средњошколци који желе креативан распуст и имају различита интересовања, могу да посете један од београдских факултета, Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије, који средњошколцима нуди занимљиве и бесплатне радионице. Зимске креативне радионице 2019. одржаће се у периоду од четвртог до четрнаестог  фебруара.

Теме радионица

Јавни наступ за који стручњаци кажу да може да нас доведе у стање декоцентрисаности и спутавања да успешно искажемо оно што смо наумили. Постоје различити видови савладавања треме, али свакако незаобилазан начин је увежбавање јавног наступа. Са Програмирањем средњошколци ће се упознати креирањем и принципом функционисања Windows апликација помоћу Microsoft.NET технологије и програмског језика C#. Ово је прилика да се научи нешто ново, стекну нове вештине, покаже креативност и закорачи у свет тренутно једног од најатрактивнијих занимања.

Вордпрес(Wordpress) упознавање са радом на серверу,са phpmyadmin базом података и инсталацијом скрипти на сервер.
Пословне вештине, прилика да се научи колико фаза рада постоји у процесу селекције за посао/праксу и како се припремити за потенцијални разговор за посао.
Интернет маркетинг, дигитална област која подразумева посвећеност и константно усавршавање. У данашње време важно је бити у току са савременим трендовима и открити тајне пласирања бренда на тржиште.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар