Читај ми!

Ћаскате сами са собом, то знају и апликације

Пошаљите сами себи поруку – дуго очекивана функција сада је доступна корисницима Ватсапа. Платформа за размену порука у власништву „Мете“ увела је ову функцију за неке кориснике раније овог месеца и сада је доступна свима. Та функција доноси могућност слања белешки, подсетника и листа за куповину. Доступна је и за андроид и за ајфон кориснике.

Ватсап је увео функцију која вам омогућава да ћаскате сами са собом. Слање порука на сопствени налог може бити начин да део информација буде лако доступан, одмах поред других разговора.

Под називом „Пошаљите себи поруку“, та функција омогућава корисницима да сами себи шаљу белешке, подсетнике и листе за куповину у оквиру саме апликације.

Корисници ће видети свој контакт на врху листе имена у апликацији када креирају ново ћаскање.

Додир на тај контакт води на таб за ћаскање који могу да користе за слање порука себи.

Иако је изворна функција за слање порука нова на Ватсапу, одређени корисници већ неко време користе заобилазно решење.

Већ сте могли да шаљете поруке себи користећи функцију „кликните за ћаскање“ у апликацији. Без обзира на то, нова понуда уклања додатне кораке који су били потребни да сами ћаскате са собом.

Сама функција није новина, јер је и раније било могуће пслати себи поруку и на Вајберу, у одељку "My Notes", у Месинџеру, као и у Слеку. Али је Ватсап радио на додатном олакшавању ствари.

Сличну функцију има и Телеграм под називом "Сачуване поруке" која омогућава корисницима да обележе све важне поруке, као и да сачувају своје белешке и подсетнике којима ће моћи да приступе у будућности. 

Како се нова функција користи

Отворите Ватсап, кликнете ново дугме за ћаскање – у горњем десном углу на „ајфону“ и у доњем делу на „андроид“ телефонима. Ту ћете пронаћи контакт картицу са вашим бројем мобилног телефона и „Пошаљите себи поруку".

Једноставно кликните на контакт и почните сами себи да шаљете поруке. Ћаскање са собом, изгледа, никада није било лакше. Макар у дигиталном свету.

Постоји једна мана само-ћаскања: апликације за размену порука су организациона ноћна мора.

Сва једноставност дела за ћаскање може да постане мучна када је оно што треба да пронађете линк од пре шест месеци. Неколико платформи, као што су Слек и Ватсап, омогућиће вам да претражујете у оквиру вашег ћаскања, што је згодно.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво