Читај ми!

Нова тура астронаута стигла на свемирску станицу, руске колеге их нису дочекале

Тројица Насиних и један астронаут Европске свемирске агенције успешно су стигли на Међународну свемирску станицу, али их нису дочекале руске колеге, преноси Ројтерс.

Пристајање капсуле „кру дрегон“ у среду, са четворо астронаута, троје Американаца и једном Италијанком, за мање од 16 сати након лансирања из Насиног свемирског центра „Кенеди“ у Кејп Канавералу на Флориди.

То је један од најбржих летова ракете „Спејс Екса“ Илона Маска до МСС од полетања до пристајања, према сајту НАСА наводи британска агенција.

Астронауте је загрљајем и руковањем дочекао четворочлани тим који ће заменити, три Американца и немачки колега из ЕСА, који ће завршити своју мисију следеће недеље.

Тројица руских космонаута који тренутно бораве на Међународној свемирској станици, и који се спремају за шетњу свемиром данас, нису били присутни на дочеку, преноси Ројтерс.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво