Читај ми!

Може ли Adria Summit без Интернет стриминга

Зашто балтичке земље имају 100 пута више стартапа од региона? Зашто имају једнороге?

Један од њих Вибер, односно Ракутен биће на  https://adriasummit.com, првој регионалној конференцији о будућности дигиталне трговине, од 5. до 8. маја у хотелу Адриатик, Кемпински у Савудрији. Хоће ли Infobip i Coing, познат по тајмтрекеру Clockify који је експлодирао за време короне, изаћи на берзу и званично постати једнорози?

Зашто је 2 до 5 милиона долара у Сан Франциску минимум који инвеститори дају стартапу и како доћи до њих објасниће Вера Кенехан.

Како гејминг утиче на развој Интернет индустрије и колики је удео у картичном плаћању?

Бесконтактна плаћања, fintech апликације, софт ПОС терминали, шта је следеће, Маstercard зна, хоћемо ли чути? Колико је тешко имплементирати плаћање преко Интернета? Достава и шеринг сервиси, где они иду, који су изазови и колико се користе и за шта после короне. Да ли ћемо имати првог робота кувара на Adria Summit-u, хоће ли га Бујас довести и шта му дође R2D2?

Можемо да наставимо да постављамо питања на која ћемо добити одговоре или барем покушати да сазнамо. Око 70 учесника програма, очекујемо 300 посетилаца, много медија и нема популарног Интернет стриминга, зажелели смо се старомодних сусрета људи, уживо. Добро, биће снимака и текстова али није то, то. Можемо ли се домоћи инвестиција? Можемо ли расти као регион? Можемо ли се боље повезати? Све националне асоцијације ће бити присутне и оне представљају скоро све Интернет трговце, а колико их је? Ко ће бити Амазон у региону и хоће ли се ширити на свет?

Два дана конференције и то у најлепшој сали са погледом на море, Пиран и Алпе и трећи дан за умрежавање, кроз турнире голфа, тениса, вожњу бицикла и незаобилазну Истарску гастрономију и вина. И на крају: Можемо ли без Интернет стриминга?

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво