Читај ми!

Закерберг: Вотсап увео дуго очекивану опцију „пропуштања“ порука, за 24 сата, 7 или 90 дана

На свом Фејсбук профилу Марк Закерберг поставио је пост којим обавештава кориснике да је "Вотсап" увео најављивану опцију „проласка“ или „пропуштања“ порука, чиме се побољшавају стандарди приватности платформе у власништву "Мета".

Корисници Вотсапа сада могу да изаберу да све нове поруке које шаљу или примају нестану - пошто највећа светска услуга за размену порука проширује своју понуду на оно што је генерални директор описао као следећи стандард приватности.


Платформа у власништву Фејсбука и Мета, коју користи више од две милијарде људи широм света, представила је опцију која омогућава корисницима да подразумевано обезбеде пролазну функцију за све нове разговоре.

Пре увођења ове опције, корисници су ручно морали да траже брисање сваког новог разговора са другом особом.

„Увели смо нову опцију за нестајање порука на Вотсапу, тако да можете изабрати да сва нова ћаскања нестану после 24 сата, 7 дана или 90 дана. Не морају све поруке да остану заувек", написао је Закерберг.

Такође додаје да ће поруке нестати после одређеног времена, ако је неко од чланова који учествују у разговору омогућио опцију „проласка", рекао је он.

„Приватност је одувек била у срцу Вотсапа Покренули смо end-to-end енкрипцију и поставили је као подразумевану много пре него што је постала нека врста стандарда у размени порука",истакао је Зафир Кан, шеф финалних производа у Ватсапу.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара