Читај ми!

Новинари изабрали Аутомобил 2021. године

Жири за избор Аутомобила године 2021. и Асоцијација аутомобилских новинара Србије, гласањем је изабрала аутомобил године, "Toyotu Yaris". Завршно тестирање аутомобила одржано је, као и прошле године, на подручју Космаја, где су чланови жирија имали прилику да тестирају све аутомобиле у различитим условима вожње: на аутопуту, магистралном путу, и затвореном полигону.

У конкуренцији за најбољи Аутомобил за 2021. годину били су: "Toyota Yaris", "Dacia Sandero Stepway", "Audi A3" и "Seat Leon".

Једини кандидат за еко аутомобил године био је "Fiat 500 - mild hybrid First Edition". Већином гласова чланова жирија титулу Аутомобила године 2021, добила је „Toyota Yaris", која је изабрана и за европски аутомобил године за 2021. годину. Посебно је похваљена хибридна технологија и ниска емисија штетних гасова изабраног аутомобила.

Поред титуле Аутомобила године и еко аутомобила године, жири је доделио специјална признања,па је за најбољи аутомобил у класи 2021. проглашена "Dacia Sandero Stepway".

Награду за најбољи дизајн ентеријера освојио је  "Audi A3", а награда за најбољи инфотејмент припала је марки аутомобила "Seat Leon".

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво