Читај ми!

Какав ће то „најмоћнији Галакси уређај“ Самсунг представити 28. априла

„Самсунг“ ће 28. априла представити нешто велико - и дословно и фигуративно. Компанија је на свом званичном Јутјуб каналу, за овај датум најавила догађај који би требало да открије „најмоћнији Галакси уређај“.

У промотивном споту који је на свом званичном Јутјуб каналу објавила компанија „Самсунг“ којим се најављује велики догађај за 28. април, не види се ништа осим картонске кутије из које нешто светли.

Али чак и ова светлећа кутија нам нешто говори – чини се да је сувише велика да би се у њој налазио само телефон. А с обзиром на то да је мало вероватно да ће „Самсунг“ у априлу лансирати још један велики Галакси телефон, вероватно добијамо нови лаптоп Галакси бук – или чак, три.

Добро обавештени Еванс Блас, са портала Војс, се слаже са овом претпоставком и открива фотографије три нова Галакси бука за које очекује да ће их „Самсунг“ представити 28. априла.

Према Бласу, „Самсунгов“ нови Галакси бук (можда ће се појавити и потпуно нови Галакси бук про) појавиће се са „Интеловим“ процесорима Тајгер лејк 11. генерације, који би одговарали „Самсунговом“ најмоћнијем Галакси уређају.

Лаптопови ће се наводно испоручивати у прилично стандардним величинама, са ОЛЕД екранима од 13,3 и 15,6 инча, а најмање један ће имати преклопник од 360 степени, као и 5Г везу.

број коментара 0 Пошаљи коментар