Читај ми!

Инстаграме, ако ти је живот мио, не склањај ко је лајковао објаве

„Инстаграм“ је у уторак грешком и, што је за инстаграмере најважније, привремено сакрио могућност да се види број лајкова код великог броја корисника ове мреже. Мало је рећи да се то корисницима није допало.

Промена, не тако неважна међу корисницима Инстаграма, дошла је јуче без упозорења или објашњења, пише портал Mashable.

Корисници популарне друштвене мреже непријатно су се изнанадили током провере колико људи цени њихову најновију објаву.

Уместо да могу да виде коме се све допала објава, могло је да се види само да је лајковао неки налог „и други“. Такође, корисници нису могли да виде појединости ни о туђим лајковима.

Како се испоставило, није било разлога за панику.

Према информацијама које су стигле од „Инстаграма“, у питању је било ненамерно проширење тестирања које код неких корисника траје већ месецима.

Неколико сати касније, све је враћено у уобичајено стање, то јест корисници су опет могли да виде лајкове као што су и навикли.

Иако је у питању била грешка, у „Инстаграму“ сада знају шта могу да очекују уколико одлуче да заиста повуку опцију која омогућава корисницима да виде коме се допада оно што објављују.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво