Читај ми!

Синергија ове године у дигиталном формату 25. и 26. новембра

Регионална годишња конференција „Синергија“, посвећена дигиталној трансформацији, информационим и комуникационим технологијама и њиховој примени у пословној сфери, биће ове године одржана у дигиталном формату 25. и 26. новембра, најавили су организатори.

Ове године „Синергија“ обележава 20 година постојања, а због безбедности учесника конференције, биће одржана у дигиталном формату и моћи ће да се прати онлајн, преко Microsoft Teams Live Event платформе.

На првом онлајн издању конференције организатори очекују бројне пословне лидере, професионалце из домена информационих технологија, девелопере и администраторе, владине званичнике, представнике медија, аналитичаре, привреднике и старт-апове.

Централни Бизнис и ИТ сегмент конференције биће посвећен кључним темама у вези са променама и прилагођавањем новим условима живота и рада у време пандемије које се односе на последице промена по светску економију и напредовање уз помоћ искуства која пружају Клауд и мобилне технологије, као и вештачке интелигенције.

На конференцији ће бити речи о томе куда иде ICT индустрија и на који се начин остале индустрије мењају, као и о образовању.

Синергија 20 у свом ЕДУ сегменту представиће трендове из области хибридног модела учења, који пружа могућност напредовања кроз најбоља искуства школске средине уз добробити учења на даљину, са потпуном дигитализацијом ангажовања свих учесника.

број коментара 0 Пошаљи коментар