„Тесла“ усред бела дана право у преврнути камион, невероватан неуспех ауто-пилота

На ауто-путу на Тајвану одиграла се, најблаже речено, чудна ситуација када се „тесла модел 3“ закуцао у камион, који је већ неко време лежао преврнут на страни. Неким чудом, возач је прошао без повреда.

Снимак, који се прво појавио на друштвеним мрежама, показује како електрични аутомобил „тесла модел 3“ иде унутрашњом траком ауто-пута и не скреће са своје путање иако се испред њега налази већ преврнути камион.

Како су навели тајвански медији, камион који је носио поврће преврнуо се када је возач изгубио контролу над возилом.

Док је возач стајао са стране пута и чекао да стигне шлеп-служба, „тесла модел 3“ је наишао и, упркос томе што се камион налазио насред пута и видљивост је била одлична, нимало не мењајући смер или брзину ударио право у камион.

Из свега приложеног чини се да возач „тесле“ није обраћао пажњу на пут већ се уздао у аутопилота, за који се и раније дешавало да има проблеме у детектовању великих непокретних објеката испред возила.

У „тесли“ је у тренутку судара био само возач, који је неким чудом и добрим сигурносним системом прошао без повреда.

Број коментара 32

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво