Moto G8 Power Lite – уживајте у телефону без страха од празне батерије

У фебруару је представљен телефон "Moto G8 Power" који је за главну карактеристику имао батерију великог капацитета. Добра вест за кориснике којима је то значајно је да стиже и повољнији "Moto G8 Power Lite" са нешто слабијим перформансама.

"Moto G8 Power Lite" задржава батерију од 5.000 милиампер часова. У „Мотороилином“ саопштењу се наводи да је то довољно за два до три дана коришћења. Као и код модела Moto G8 Power, нећете имати потребу за преносивим пуњачима.

Наводи се да је могуће стримовање музике без прекида у трајању од 100 часова или гледање серија и филмова 19 сати у континуитету.

Ту је и систем са три камере – главна камера од 16 мегапиксела са брзим фокусом, macro vision камера за сликање објеката из близине, а могуће је и „играње“ са дубином поља приликом фотографисања портрета.

Дисплеј је величике 6,5 инча. „Моторола“ тврди да ће вам сурфовање интернетом или играње игрица бити много брже уз осмојезгарни процесор који је упарен са четири гигабајта РАМ меморије.

Телефон има 64 гигабајта, уз могућност проширења уз помоћ микро СД картице капацитета до 256 гигабајта.

Истиче се и Moto Experiences функција и дизајн отпоран на прскање воде.

"Moto G8 Power Lite" у Србији ће бити достуан почетком маја по цени од 20.999 динара.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара