Америчка војска уговорила проучавање „ванземаљских легура“

Договор који је постигнут између компаније "To The Stars Academy of Arts and Science" и америчке војске, показује да војска жели да утврди веродостојност групе која проучава неидентификоване летеће објекте и њене тврдње да поседује неке „необјашњиве“ легуре и „технолошке иновације“.

Прве информације о партнерству војске и групе, коју предводи бивши гитариста групе „Блинк-182“ Том Делонж, појавили су се у медијима протеклих дана, а сада су испливале и нове информације.

Група тврди да поседује читав низ мистериозних легура које „не могу да се добију садашњом инжењерском и металуршком технологијом“. Нова документа која је објавио сајт War Zone, наводно показују да војска жели да потврди те тврдње.

„'To the Stars Academy of Arts and Science' је компанија са материјалом и технолошким иновацијама, које могу да обезбеде унапређења за наша копнена возила. Технолошке иновације су постигнуте и осмишљене помоћу напретка у технологији метаматеријала и квантне физике“, наводи се у споразуму о сарадњи.

У документу се наводи да власти желе да „процене, тестирају и анализирају“ материјал у државним постројењима како би га упоредили са познатим легурама и утврдили шта је потребно за његову репродукцију.

„Уколико се потврде тврдње партнера, онда значајна унапређења могу да буду направљена на нашим копненим возилима, чима би била повећана њихова безбедност, заштита од удара и смањивање масе“, додаје се у документу.

Сарадња ће, како је договорено, трајати до септембра 2023. године.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 21. окт 2019, 16:59) - anonymous [нерегистровани]

Element

A element 115?