"Valiance&Co" победници "Vip Adria League“ у "CS:GO"

Данас су одржане финалне борбе у "Counterstrike: Global Offensive" првог издања "Vip Adria League“, a победници су тим "Valiance&Co".

У узбудљивом финалу са "Squared Esports", победу и титулу освајача првог издања "Vip Adria League" однели су чланови тима "Valiance&Co" - Лука "emi" Вуковић, Нестор "LETN1" Танић, Ђорђе "DJOXiC" Нићифоровић, Немања "hNT" Ковач, Анел "NENO" Цековић.

„Јако занимљиво финале, 'Valiance&Co' однео је победу 2:0. Било је напето при крају, али помало очекивани фаворит освојио је титулу шампиона. Организација финала 'Вип aдриа лиге' је врхунска и надам се да ћемо сарађивати и даље“, рекао је Тони Јурић, који је преносио и коментарисао финале.

Победници су освојили награду од пет хиљада евра, другопласирани "Squared Esports" три хиљаде, док су поражени полуфиналисти освојили 1.500 евра (KlikTech) и 500 евра (Bontech).

Осим финансијске награде и престижа, "Valiance&Co" као победници следеће године добијају директну позивницу за групну фазу такмичења у ЕСЛ шампионату за југоисточну Европу.

„Све је супер организовано и све је прошло у најбољем реду. Ово нам је још једна потврда да смо добри играчи. Свако ко жели бити први и освојити овакву титулу мора напорно да ради и има вољу и жељу за победом“, рекао је Нестор "LETN1" Танић из победничког тима.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 27. нов 2017, 16:43) - anonymous [нерегистровани]

.

Ovo ti je Srbija nema ovde ni za hleba

(понедељак, 27. нов 2017, 00:53) - anonymous [нерегистровани]

Jadno

5000/5 to je 1000 po osobi, minus troškovi. Pitanje je da li su uopšte dobili 500 evra.