Читај ми!

„Кликнула“ судбоносно „да“

Роберт Финк смислио је сјајан начин да запроси своју девојку Ејнџел. Пошто су обоје велики љубитељи видео-игара, Роберт је дизајнирао једну, на чијем крају, када витез спасе принцезу, поставља девојци судбоносно питање. Довољно је рећи да се све добро завршило.

Просидба никада није лак потез, а оригиналних начина све је мање. Ипак, Роберт Флинк, уметник који ствара тродимензионалне анимације, смислио је сјајан начин да својој девојци постави судбоносно питање.

Финк је одлучио да искористи своју машту и умеће и направи видео-игру коју је дао својој девојци Ејнџел да испроба.

Ни мање ни више него пет месеци му је требало за ово, а његова девојка морала је да води витеза и прикупи делове златног прстена како би спасао принцезу, а на крају је изашло питање: „Да ли ћеш се удати за мене?“.

Како би био сигуран да Ејнџел ништа не посумња, Роберт је ангажовао њену фирму "Super Genius Studios" да јој повери задатак да испроба видео-игру. У соби у којој је тестирање трајало постављене су камере да би Роберт знао када да уђе и изненади је.

„Тражио сам дуго и одолео многим опасностима тражећи своју једину. Свим срцем верујем да сам је нашао. Тебе, Ејнџел Вајт. Да ли би ми учинила част да ми будеш жена?“, гласила је порука на крају игре.

Када је одлучила да притисне „да“, Роберт је већ био поред ње и клечао.

Млади уметник каже да је од када је први пут угледао Ејнџел знао да је она права.

„Прва мисао која ми се јавила када сам је видео била је да је прелепа и да игра видео-игре, одмах сам пожелео да се оженим њом“, објаснио је Роберт.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(недеља, 22. дец 2013, 21:08) - anonymous [нерегистровани]

klik

Kliknula, i gotovo, za sva vremena,... sirota...

(недеља, 22. дец 2013, 15:31) - Ruma [нерегистровани]

Isti

Torbica iz mlađih dana.

(недеља, 22. дец 2013, 14:29) - ;-) [нерегистровани]

Zar si mislila da je to samo igra ...


To je neki vid "serious game", igara koje imaju dugoročan uticaja na naš život i trebale bi biti označene natpisom "Ovo nije samo igra".

... što sam ja zbog tebe sam.