Дејана Бачко – девојка са крилима за воланом, а спрема се и за скок из авиона

Рођена је са великом препреком у животу, без руку и све ради ногама. Пре четири године је по својој великој жељи положила возачки испит.

У емисији „Сат“ Дејана Бачко по стази „Навак“ провозала је домаћина емисије Младена Алвировића и у разговору се представила.

„Полагање возачког испита била је моја велика жеља. Законских препрека није било да се вожња положи. Звала сам све ауто школе у Новом Саду и једна школа ми је омогућила да тај испит положим, ако имам свој ауто. Помогао ми је мој пријатељ инструктор, који је био храбар“, рекла је Дејана.

Истиче да је полицајац на полагању возачког испита питао да ли може да вози и полаже, што је она и потврдила, и додао да је то несвакидашњи случај.

Како је Дејана навела, полицајац јој је на испиту рекао: „Све је прошло како треба, добар си возач, ништа ти нисам поклонио, имала си три грешке, буди пажљив возач“.

„Тренирала сам теквондо, 2016. године сам почела са каријером, 2019. године сам постала европски и светски првак у паратеквонду. Волим живот и кажем да се једном живи. Сликам од своје пете године, то ми је прва љубав. Завршила сам Академију сликарства у Новом Саду.

Остварила сам све своје циљеве, остварила сам се и као мајка. Захвална сам Богу на свему, имам ћерку од годину дана“, рекла је Дејана Бачко и закључила:

"Поручила бих свима да треба имати вољу и жељу коју желиш да оствариш. Остао ми је још скок из авиона", рекла је Дејана Бачко.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије