Читај ми!

Са 17 различитих бројева звала хитну 2.000 пута и завршила у – затвору

Соња Никсон је завршила у затвору пошто је звала британску хитну службу више од 2.000 пута током три године.

Са 17 различитих бројева звала хитну 2.000 пута и завршила у – затвору Са 17 различитих бројева звала хитну 2.000 пута и завршила у – затвору

Користећи 17 различитих мобилних бројева, Никсонова (56) из Хароуа у северном делу Лондона, звала телефонску линију 999 који служи за хитне случајеве током 2021. и 2023. године.

Такво понашање је, према подацима полиције у Лондону, сврстало на пето место „најгорих позивалаца служби“ у наведеном временском периоду.

Она је само током 2023. године позвала је број хитне службе 1.194 пута, и тако је постала једнаод троје људи који су најчешће позивали полицију у тој години.

Никсонова је ухапшена у јануару због 668 кршења Закона о комуникацијама из 2003. а оптужена је за 670 кривичних дела.

Пошто је ухапшена, наставила је са кршењем прописа, па је тако злостављала једног полицајца по расној основи и ухапшена је и због угрожавања јавног реда. Она је такође уринирала у полицијском комбију.

У марту је Никсонова осуђена због бројних неоснованих позива хитној служби и четири прекршаја јавног реда са елементима расне основе.

Из Полиције су проценили да је њено упорно преступништво коштало ту службу око 4.500 фунти у периоду од пет месеци. Соња је на крају добила затворску казну у трајању од 22 недеље.

среда, 01. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво