Читај ми!

Производи какве смо куповали пре 20 година, а купујемо их и данас – налазе се у овој продавници

Већ 20 година dm послује у Србији и за то време овај дрогеријски ланац постао је синоним за негу, лепоту, одржавање домаћинства, производе за бебе, чак и за органску храну. Бројна признања потврђују да је dm трендсетер на тржишту. Када једно место куповине постане толико део наше свакодневице да се за њега везују препознатљиви изрази, попут „Имаш све то у dm-у“ или „Само сам ушао у dm по једну ствар“, онда је то разлог више да анализирамо зашто толико волимо ове дрогерије.

Производи какве смо куповали пре 20 година, а купујемо их и данас – налазе се у овој продавници Производи какве смо куповали пре 20 година, а купујемо их и данас – налазе се у овој продавници

Тајна dm марки које купци обожавају

Велики трговински ланци обично имају своје робне марке, међутим, dm је на овом пољу направио велики искорак када се појавио у Србији пре две деценије. Све производе који носе ознаку dm уз врло приступачне цене карактерише и висок квалитет. То доказује и чињеница да је Балеа освајала прва места у истраживањима омиљених робних марки на тржишту и да је Словеначко удружење потрошача својевремено прогласило dm марку SUN dance избором број један у категорији СПФ производа.

Ако сте некада видели у dm-у како купци на телефону скенирају производе, реч је о томе да многи од њих узимају управо производе dm марке и неретко проверавају састојке на апликацијама. Резултат је такав да бројни dm производи улазе у зелене границе и често имају боље оцене од других, скупљих производа. Још једна мање позната чињеница јесте да производе dm марке карактерише исти квалитет у свакој земљи у којој можете их купите.

Ипак, најбоља потврда снаге одређеног бренда јесте када он освоји поверење бројних родитеља који, по неписаном правилу, желе најбоље за своју децу. У dm-у знатан проценат купаца чине управо маме и тате који су своје поверење поклонили висококвалитетној марки Babylove за негу беба. Производе dm марке красе и врло приступачне цене, а све већи број купаца бира пелене управо из ове линије. Родитељи су такође велики љубитељи асортимана органске хране dmBio, који им је главна адреса приликом креирања првих јеловника за њихове најмлађе.

Пионир у понуди природне козметике и еко-производа

Пре него што је на нашем тржишту почело да се гласно говори о овој теми, dm је имао широку лепезу „натурал“ производа, пре свега са својом марком aлверде која је убрзо постала синоним за природну козметику. Осим тога, dm је често и адреса за све оне који желе да замене конвенционалне производе одрживијим алтернативама, па због тога бирају неке од натуре линија dm марки за одржавање домаћинства и хигијену, као што су Denkmit nature, Jessa nature и ebelin nature.

Вирални производи за домаћинство

Друштвене мреже врве од рецензија виралних производа из dm-а које морате имати у свом дому. Ипак прва dm звезда о којој су се препоруке шириле „од уста до уста“ када се овај ланац појавио код нас било је Денкмит средство за чишћење са сирћетом, које по тврдњама купаца „уклања каменац са свега“, те је у dm дрогеријама овај производ и данас најпродаванији у овом сегменту. Иначе, Денкмит линија је због својих састојака, као и приступачних цена, врло популарна међу купцима који трагају за најефикаснијим решењима за одржавање домаћинства.

Широка понуда органске хране

До скоро смо органску храну као појам везивали за село или пијацу, међутим, dm је и на том плану направио револуцију. Дрогерије dm постале су место на ком не купујете само шминку или козметику, већ можете обавити и набавку прехрамбених намирница. Тако је овај асортиман, с водећом марком dmBio, постао права оаза за људе са специфичним прехрамбеним навикама и за оне који једноставно желе здравији јеловник. Ланац dm је стално ширио овај асортиман и он сада броји око 350 dmBio производа.

Купке за мање од 100 динара

Јасно је да је успеху dm ланца пресудно допринео немачки квалитет у комбинацији с врло приступачним ценама производа, који уједно привлаче пажњу атрактивним паковањима и чине да се dm издваја на нашем тржишту. Када је реч о ценама, у dm-у можете да пронађете одређене производе dm марке за 99 динара, као на пример, неке од популарних Балеа гелова за туширање. Уз то, компанија је наставила пут који је истиче међу осталим произвођачима, те је у тренутку када је свет био на ивици инфлације 2022. године увела концепт „Увек повољно“.

Највећи дрогеријски ланац у Европи dm drogerie markt ове године навршава две деценије пословања у Србији и могло би се рећи да је постао бренд с којим смо се саживели као потрошачи, у чему највише и лежи тајна успеха dm-а – у који „сви одемо по једну ствар, а изађемо с пуним кесама“.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво